Concertagenda juni

26 mei 2018

Concertagenda juni

Heb je een concert aangekondigd gezien op onze vierde verdieping of ons Muziekwebplein, maar weet je niet meer hoe laat of waar het is? Kijk dan in de concertagenda.

1-3 juni

13:00

Werelds Delfshaven

20:15

Het Rotterdams Vocaal Ensemble zingt werken van Bach, Händel & Vivaldi in de Hoflaankerk, Hoflaan 1.

12:45

Geert Bierling geeft een lunchconcert op het orgel van De Doelen, waarin hij o.a. gaat improviseren op de naam B.A.C.H.

12:45

Matthijs Breukhoven (laatstejaars Codarts-student en organist van de Alexanderkerk en de Oude kerk in Charlois, 2e prijs Govert van Wijnconcours) geeft een lunchconcert op het (grote) orgel in de Laurenskerk.

19:15

Voorspeelavond van Codartsleerlingen (klassiek & pop) in de Eduard Flipse Zaal in De Doelen.

17:00

Jaro Bellekom studeert af van de bacheloropleiding voor basgitaar (pop) in het WMDC.

21:00

Isabel Bermejo studeert af van de masteropleiding latin zang op het Maaspodium, St. Jobsweg 3.

20:15

Toonkunst Rotterdam bestaat 40 jaar en zingt daarom de Vespers van Rachmaninov in Citykerk “Het Steiger” aan ‘t Hang.

16:30

Alexandra Teodora Rapas studeert af van de bacheloropleiding klassieke zang bij Codarts, Kruisplein 26, in Muziekzaal 6.35.

20:00

Ben van Oosten speelt werken van o.a. Dupré, Franck, Vierne, Reger en Rheinberger in de Lambertuskerk, Oostzeedijk Beneden 3.

11:00

Janine de Jong (blokfluit) en Anje de Kuiper (orgel) spelen in de Open Hof (Hesseplaats) in Ommoord.

11:30

Daniel de Boer studeert af van de bacheloropleiding klassieke contrabas bij Codarts, Kruisplein 26, in Muziekzaal 6.35.

20:15

Laurens Collegium Rotterdam zingt in de Laurenskerk en wordt ondersteund door prachtige filmbeelden uit de gebieden van Natuurmonumenten bij Rotterdam. Ntjam Rosie presenteert het.

20:30

Shaynah Redan studeert af van de bacheloropleiding zang (jazz) op het Maaspodium, St. Jobsweg 3.

12:45

Jos Maters (conservatoriumstudent in Groningen en organist in Bunschoten, 2e prijs Ambitusconcours) geeft een lunchconcert op het (grote) orgel in de Laurenskerk.

19:15

Voorspeelavond van Havo/VWO-studenten voor muziek & dans in Rotown, Nieuwe Binnenweg 19.

20:00

Mater Maria: Mirjam van den Hoek studeert af van de bacheloropleiding Koordirectie klassieke muziek in de Laurenskerk.

21:00

Frank Groenendijk (in trio and quartet) studeert af van de bacheloropleiding Saxofoon, afdeling Jazz in de grote zaal van het WMDC, Pieter de Hoochweg 125.

20:00

Igor Gruppman Ensemble brengt  u, in Pro Rege, in zomerse sferen met muziek van Vivaldi, Bartok, Massenet en Piazolla.

17:30

Fête de la musique bij Alliance Francaise. Het bestaat uit drie delen, dus u kunt ook later komen. Vocaal Ensemble “Les Fatales” begint en Davine eindigt.

20:15

Vocaal Ensemble Coqu zingt a-capellawerken over de natuur van o.a. Stravinsky, Ligeti, Vasks, Esenvalds, Wikander en Mäntyjärvi in de Pelgrimvaderskerk in Delfshaven.

12:45

Geerten Liefting (organist in Woerden, Rotterdam en Utrecht en winnaar van diverse prijzen) geeft een lunchconcert op het (grote) orgel in de Laurenskerk.

27+28 juni

20:15

Show & Tell. Muziektheater door derde- en vierde-jaarsstudenten van Codarts in het Theater Rotterdam aan het Schouwburgplein.

20:00

Ruud Bergamin (saxofoon) en Jan Hendrik van de Kamp (orgel) spelen in Pro Rege werken van, met name, Duke Ellington (bewerkt door Ruud), maar ook een klassiek solowerk voor orgel.

CA Mulder

1000 Resterende tekens