Rotterdam

Bent u lid van Bibliotheek Rotterdam, maar fysiek niet in staat om zelf naar de bibliotheek te komen? Dan is er speciaal voor u de Bibliotheek aan Huis! Een haal- en brengservice van Bibliotheek Rotterdam.

Hoe werkt het? Een van onze vrijwilligers komt bij u op bezoek om te horen wat uw wensen zijn en welk soort boeken u graag leest. Vervolgens gaat de vrijwilliger eens in de drie tot vier weken naar de bibliotheek om de boeken voor u te lenen. De boeken worden bij u thuisgebracht én als u ze uit hebt, ook weer voor u ingeleverd. Bibliotheek Rotterdam werkt voor de Bibliotheek aan Huis samen met de Unie Van Vrijwilligers Rotterdam (UVV). Zij zorgen voor de werving, begeleiding en waardering van de vrijwilligers.

Wilt u gebruikmaken van de Bibliotheek aan Huis? Dan kunt u contact opnemen met de Klantenservice van Bibliotheek Rotterdam via telefoonnummer (010) 2816 100 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wilt u vrijwilliger worden voor de Bibliotheek aan Huis? Dan kunt u contact opnemen met UVV Rotterdam via (010) 4130 877 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..