Ben je fysiek niet in staat om naar de bibliotheek te komen? Dan is er speciaal voor jou het Basisabonnement waarmee je gebruik kunt maken van Bibliotheek aan Huis! Maak gebruik van de gratis haal- en brengservice van Bibliotheek Rotterdam.

Hoe werkt het? Eén van onze vrijwilligers komt op bezoek om te horen wat jouw wensen zijn en welk soort boeken je graag leest. Vervolgens gaat de vrijwilliger eens in de drie tot vier weken naar de bibliotheek om de boeken voor je te lenen. De boeken worden thuisgebracht én als je ze uit hebt, ook weer ingeleverd. Bibliotheek Rotterdam werkt voor Bibliotheek aan Huis samen met Unie Van Vrijwilligers Rotterdam (UVV). Zij zorgen voor de werving en begeleiding van de vrijwilligers.

Aanmelden
Voor 42 euro per jaar mag je 6 materialen, 6 weken lang lenen. Heb je een Rotterdampas? Dan betaal je slechts 21 euro voor het Bibliotheek aan Huis abonnement. Wil je gebruikmaken van Bibliotheek aan Huis? Neem dan contact op met de Klantenservice van Bibliotheek Rotterdam via telefoonnummer (010) 2816 100 of door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wil je vrijwilliger worden voor Bibliotheek aan Huis? Dan kun je contact opnemen met UVV door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer (010) 4130 877.