Open Atelier X Nul Teen Art

Van 02 december 2022 16:00 tot 02 december 2022 20:00

Ben jij iemand die graag creatief bezig is maar heb je genoeg van je (zolder)kamer en ben je op zoek naar een inspirerende plek? Iedere vrijdag kan je bij Maakplaats010 in de Centrale Bibliotheek terecht bij Open Atelier X NUL TEEN ART: dé plek om andere jonge makers te ontmoeten, ideeën uit te wisselen en te werken aan creatieve opdrachten. Of je nu goed bent in schilderen, graphic design, een tas wilt bedrukken of jouw eigen expositie wilt organiseren, niets is te gek! We helpen je met het realiseren van jouw idee, evenement of project. Er zijn op locatie basismaterialen aanwezig om te creëren, maar neem gerust ook zelf je schetsboek of andere materialen mee. Wij zorgen voor snacks en drinks!

Over NUL TEEN ART

NUL TEEN ART is een Rotterdams platform voor jongeren die interesse hebben in beeldende kunst en vormgeving. Het platform is on- en offline actief met als doel jongeren te laten ontmoeten (MEET), met de Rotterdamse kunstwereld te verbinden (CONNECT) en te empoweren om te maken wat ze maken (GROW). Kijk voor meer informatie op de website en Instagram @nulteenart.

Over MAAKPLAATS010

Maakplaats010 is de plek om kennis te maken met (moderne) maaktechnieken. Maakplaats010 beschikt over meerdere 3d-printers, een krachtige lasersnijder, een vinylsnijder, borduurmachine, hittepers en hardware met een breed pakket aan software. Ontdek alle mogelijkheden en ontwikkel onder begeleiding jouw maaktalenten. Alle apparaten op de Maakplaats010 zijn gratis te gebruiken, echter zijn er wel kosten voor de materialen. Meer weten? Kijk op Maakplaats010(onderaan de pagina).

• Locatie: Maakplaats010, 1e etage Centrale Bibliotheek
  • Toegang: Gratis, aanmelden niet nodig. Inclusief drankje en snacks!

Vrijdag 02 december 2022

Tijdvak