Human Library

Van 30 oktober 2021 13:30 tot 30 oktober 2021 17:00

Durf jij het aan om je 'vooroordeel' te ontmoeten? In de Human Library lees je geen boeken, maar mensen. Interessante mensen, die je in het dagelijks leven niet snel spreekt.

De Human Library is een concept van Deense oorsprong, dat mensen met elkaar in contact brengt om zo vooroordelen te onderzoeken en tegen te gaan. Net als in een gewone bibliotheek waar boeken toegang geven tot onbekende werelden, biedt de Human Library bezoekers ook de mogelijkheid in de belevingswereld van een ander te stappen. Op een hele simpele manier: door onbevangen met elkaar in gesprek te gaan.

Deze editie kun je onder andere in gesprek met een ex-gedetineerde, een vluchteling, ex-verslaafde, iemand die seksueel misbruikt is, een transgender, een gevangenisdirecteur en meer...

• Locatie: Centrale Bibliotheek, Hoogstraat 110
  • Toegang: Gratis, aanmelden niet nodig

Natuurlijk volgen wij de maatregelen van het kabinet. Klik hier voor informatie over de coronamaatregelen die bij ons gelden.

Zaterdag 30 oktober 2021

Tijdvak