Zoek een activiteit

Theater voor een prikkie: Superloeser (6+) (UITVERKOCHT)

Van 15:00 tot 15:45 | Centrale Bibliotheek | Jeugd, Bibliotheektheater, Kaartverkoop, Jeugdtheater

Theater voor een prikkie: Superloeser (6+) (UITVERKOCHT)

12 Dec

Maak voor een prikkie kennis het met het Bibliotheektheater. Het theater voor alle kinderen in Rotterdam.

Elke superheld heeft een superkracht. De een kan onzichtbaar worden, de ander is heel snel en weer een ander spuugt vuur. Maar Joyce niet. Haar superkracht is dat ze knakworsten uit haar polsen kan schieten. Maar ja, wat heb je daaraan?

Superheldenschool en superheldenkracht
Op de superheldenschool hoort Joyce er niet bij. En tot overmaat van ramp is haar broertje wel succesvol als superheld. Er is eigenlijk maar één iemand die in haar gelooft en dat is haar moeder. Die zegt vaak: 'Ooit komt jouw superkracht vast van pas.' Maar dat zal wel nooit gebeuren. Of toch wel?

Theater voor een prikkie
Wist je dat de bibliotheek een echt theater heeft: Het Bibliotheektheater. Hier organiseren we regelmatig jeugdvoorstellingen, colleges, schrijversbezoeken en meer. Ben je nog nooit naar het Bibliotheektheater geweest, dan is dit je kans. Maak voor een prikkie kennis met een jeugdvoorstelling. Deze keer kun je naar Superloeser. Deze voorstelling wordt gespeeld door de energieke Rotterdamse jeugdtheatergroep Lefkop. Met hun razendsnelle voorstellingen blijven ze het publiek altijd een stapje voor. Je gaat hoe dan ook altijd met een lach de zaal uit.

• Locatie: Centrale Bibliotheek, Bibliotheektheater (Hoogstraat 110)
  • Toegang: € 1,-
  • Tickets: Aan de balie of via onderstaande button

Deze voorstelling kan eng zijn voor kleine broertjes en zusjes. Ons advies is daarom om met kinderen te komen vanaf 6 jaar.