Zoek een activiteit

Camping Bieb (UITVERKOCHT)

Van 20:00 tot 11:00 | Centrale Bibliotheek | Festival, Boekenweek, Schrijversbezoek

Camping Bieb (UITVERKOCHT)

10 Maa / 11 Maa

Altijd al een keer tussen de boeken willen slapen? Van zaterdag 10 op zondag 11 maart kan het tijdens Camping Bieb. Voor één nacht is de Centrale Bibliotheek open voor kampeerfans, pyjamafetisjisten en slaapmatsnurkers!

De hele nacht dolen in je pyjama tussen de boeken? Een potje LetterBingo of Jeu-de-Boek? Losgaan op de muziek van de Rotterdamse band Certain Animals? Een filmpje pakken in de CampingBioscoop? Wegdromen bij de mooie woorden van dichters en schrijvers? Het kan allemaal op Camping Bieb, de leukste camping van Rotterdam! Uitgeslapen? Word wakker met Stadsdichter Derek Otte, doe mee met een yoga-sessie en loop langs het ontbijtbuffet voor een smakelijk ontbijtje. De CampingBazin is niemand minder Marja van Katendrecht.

Praktische info
Camping Bieb is op zaterdag 10 maart tussen 20.00 – 21.00 uur toegankelijk via de ingang van het Bibliotheektheater. Een ticket t.w.v. €25 p.p. (tickets gaan per twee, excl. servicekosten) is inclusief een tweepersoonstentje (2.20 x 1,30 m). Je deelt dus een knusse tent met z’n tweetjes en hoeft alleen een slaapzak en luchtbed (of mat) mee te nemen. Je tent staat al, geen gedoe met kromme haringen! Er is rondom de tent genoeg ruimte om je andere spullen kwijt te kunnen. Omdat de camping zich in een gebouw bevindt is het meenemen van campinggasstelletjes, kaarsen of brandbare apparaten niet toegestaan. Er is uiteraard ook een campingbar met dranken en lekkers. ’s Ochtends is er gelegenheid om je op te frissen en tanden te poetsen (er zijn helaas géén douches). Op zondag 11 maart om 11.00 uur, na het ontbijt, is Camping Bieb ten einde.

Deze activiteit is onderdeel van de Boekenweek. Bekijk het volledige Boekenweekprogramma hier. Camping Bieb wordt mede mogelijk gemaakt door Decathlon Rotterdam, MAAT Beveiliging en OCLC.

• Toegang: €25 per persoon (tickets gaan per twee, excl. servicekosten), inclusief tentverhuur, goodiebag en ontbijt. Tickets kunnen alleen worden gekocht door bezoekers die 18 jaar of ouder zijn. Er is een beperkt aantal plekken op Camping Bieb dus wees er snel bij, op = op!
  • Tickets: via Eventbrite