Zoek een activiteit

Van 20:00 tot 21:30 | Centrale Bibliotheek | Politiek, Rotterdam

010 Lijsttrekkersdebat (VOL)

15 Maa

Exact zes dagen vóór de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 organiseren LOKAAL en het AD Rotterdams Dagblad hét lijsttrekkersdebat in de bibliotheek.

Tijdens deze spectaculaire avond krijgen de Rotterdamse lijsttrekkers de kans om elkaar het vuur na aan de schenen te leggen. Zij gaan in een speciaal voor de gelegenheid opgebouwd decor in de Centrale met elkaar in debat over onderwerpen die voor de Rotterdamse kiezer van belang zijn. De website voor het debat gaat open op maandag 26 februari om 10.00 uur.

De Rotterdamse stadsdichter Derek Otte schrijft in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen zijn eerste stadsgedicht van dit jaar. Met het gedicht NU ZIJN WIJ vraagt hij iedereen, maar vooral de jongeren, om te gaan stemmen. Het gedicht is na 15 maart hier te lezen.

Update: aanmelden voor dit debat is helaas niet meer mogelijk. Wel kun je je aanmelden voor de reservelijst. Indien wij een afmelding ontvangen ontvang je van ons bericht, op volgorde van binnenkomst.

• Toegang: gratis