Zoek een activiteit

Workshop Creatief Denken en Schrijven

Van 18:00 tot 20:00 | Ommoord | workshop

Workshop Creatief Denken en Schrijven

04 Sep

Ons brein is geneigd om in vaste patronen en beelden te denken. Als je altijd vanuit vaste patronen denkt, zul je nooit iets nieuws verzinnen.Tijdens de workshops ontdek je hoe je jezelf wakker kunt schudden om zo tot frisse nieuwe inzichten te komen.

De arbeidsmarkt om ons heen verandert snel, daarom is een flexibelere instelling waarbij je zaken op nieuwe manieren bekijkt onmisbaar. Deze flexibiliteit krijg je door regelmatig iets nieuws te doen en verwachtingspatronen te doorbreken. Maar hoe maak je het doorbreken van aannames en routines nu onderdeel van je dagelijkse werk?

Om je dit te leren organiseert Loopbaan Lounge de workshops ‘Creatief denken en schrijven’ en ‘Creatief Solliciteren’. Tijdens de workshops ontdek je hoe je jezelf wakker kunt schudden om zo tot frisse nieuwe inzichten te komen. Je krijgt praktische tips en ontdekt dat je veel innovatiever bent dan je denkt. Na een inspiratiesessie waarin wij diverse voorbeelden de revue laten passeren gaan wij in kleinere groepjes concrete ideeën uitwisselen om jouw talent en ervaring op opvallende wijze te presenteren aan potentiële opdrachtgevers.

Er zijn twee workshops; op 4 september in Ommoord en op 25 september in IJsselmonde. Deze workshops vullen elkaar aan maar zijn ook goed afzonderlijk te volgen. Laat je verrassen en ervaar hoe leuk het is om buiten de lijntjes te kleuren (en schrijven). 

 Deze activiteit is onderdeel van de Jongerenmaand