Zoek een activiteit

Van 00:00 tot 00:00 | Delfshaven | Kunst

Expo: Kunst - een land voor alle kleuren

24 Jun / 30 Aug

De vrouwengroep van Atelier de Kleine Vis exposeert 25 schilderijen uit de verzameling Kunst - een land voor alle kleuren.

De vrouwen van Atelier de Kleine Vis hebben met grote inzet aan de doeken gewerkt. Dit resulteert in een breed palet van stadslandschappen, natuurbeelden, vrouwen, bloemen en oorlogslandschappen.

Aangezien de vrouwen afkomstig zijn uit meerdere landen (Colombia, Argentinië, Iran, Nederland en Georgië) herken je verschillende invalshoeken en thema's. Elk schilderij voegt een raam toe aan jouw eigen wereld. Een nieuw verhaal om van te leren en om te delen. Op de expositie zijn schilderijen te zien van: Margarita Izquierdo, Cristina Jannes, Lidia Heinsohn, Mahfam Qaemmaqmy, Shoku Tajammoli, Patricia Plaza Marchant en Tamula Goginashvili. De groep werkt onder begeleiding van kunstenaar Juan Heinsohn.

Het Atelier de Kleine Vis
Het atelier de Kleine Vis is als kunstenaarsinitiatief al zeven jaar open voor de buurt Bospolder/Tussendijken in Delfshaven. Het atelier is twee keer per week open voor de kinderen uit de buurt, de vrouwengroep werkt elke dinsdag ochtend. Regelmatig verzorgen de kunstenaars van de Kleine Vis projecten en workshops voor andere organisaties, scholen, festivals. Het werk van het Atelier de Kleine Vis wordt gesteund door Gemeente Rotterdam en de Woningstichting Eendracht.

De opening vindt plaats op zaterdag 24 juni om 13.30 uur in Bibliotheek Delfshaven en wordt verricht door Ineke Palm van het Gebiedscommissie Delfshaven.

• Toegang: gratis