Zoek een activiteit

Speurtocht: Kom uit die Kraan!

Van 10:00 tot 17:00 | Schiebroek | Expo, Jeugd

Speurtocht: Kom uit die Kraan!

08 Jul / 19 Aug

Een mini-expo en speurtocht naar het boek ‘Kom uit die Kraan!’ van Tjibbe Veldkamp en Alice Hoogstadt. Onderdeel van het Jeugd Vakantiepaspoort.

‘Verboden toegang. Levensgevaarlijk op de bouwplaats!’ Bart is nieuwsgierig. Op de bouwplaats staan een hijskraan en een cementwagen... Stiekem kruipt hij toch onder het hek door. Waarom, Bart? Pas op!

Speur mee en win!
Bij deze mini-expo hoort een leuke speurtocht die je in Centrale Bibliotheek en de bibliotheken Feijenoord, Hoogvliet, Rozenburg, Delfshaven, Schiebroek, Ommoord en IJsselmonde kunt doen. Ontdek jij waarom Bart de bouwplaats op kruipt? Kom langs, speur mee en haal gelijk een stempel voor het Jeugd Vakantiepaspoort.

Zomeractie

Kinderen die lid zijn of worden van de bibliotheek krijgen de hele zomervakantie een grote Kom uit die kraan-kleurplaat cadeau (zolang de voorraad strekt). Tot 18 jaar kost lid worden helemaal niets, dus waar wacht je nog op.
Ook voor alle ouders en verzorgers die nog niet lid zijn van de bieb is er een leuke actie. Schrijf je deze zomervakantie in, dan ontvang je gratis proeflidmaatschap van drie maanden. Deze actie geldig tot 30 september.

• Datum: 8 juli t/m 19 augustus 2017
  • Toegang: gratis