Zoek een activiteit

Careerfest: Careertalks

Van 17:30 tot 20:00 | Centrale Bibliotheek

Careerfest: Careertalks

08 Jun

Wat hebben Mara Michels, Marjan Heemskerk, Asos Harsin, Ginny Ramkisoen en Dirceu da Silva met elkaar gemeen? Het zijn ondernemers met alle vijf een heel inspirerend verhaal over het maken van carrière, dromen en doelen stellen. Kom langs en laat je inspireren.

Een overzicht van alle careertalks:

Careertalk Mara Michels: Eerst je missie, dan je businessmodel
Mara Michels is werkzaam als consultant, trainer, docent op het gebied van PR, Marketing & Branding en heeft daarnaast haar eigen radioshow Mara's Morning Motivation."Wanneer je met je carrière begint is het belangrijk dat je beseft dat je hier voor een reden bent. Alles wat je ervaart en meemaakt is met een reden. Op een gegeven moment kom je erachter dat je inzichten, gaven en talenten hebt waar je anderen mee kan helpen of ondersteunen. Je wilt een verandering zien. De verandering die ik wilde zien toen ik18 jaar was, was een wereld van gelukkige mensen waar een ieder in zijn kracht staat. Deze visie werd het begin van mijn missie. Wat is jouw missie?"

 • Locatie: Desideriuszaal
 • Tijd: 17.30 - 18.00 uur
 • Reserveren via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (gratis, vol=vol)

Careertalk Marjan Heemskerk: Onderhandelen
Marjan Heemskerk is financial blogger op The Happy Financial, een platform over geldzaken: zowel op het gebied van personal finance als voor ondernemers. Met haar blogs wil Marjan laten zien dat het regelen van je financiën helemaal niet saai of moeilijk is! Marjan: "Ik krijg er heel veel positieve energie van als ik zie dat mensen met behulp van mijn praktische tips aan de slag gaan met hun financiën. Daarnaast ben ik inmiddels negen jaar werkzaam als accountant waar ik ondernemers adviseer op financieel gebied."

 • Locatie: Desideriuszaal
 • Tijd: 18.00 - 18.30 uur
 • Reserveren viaDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (gratis, vol=vol)

Careertalk Asos Harsin: Dromen 
Als Koerd uit het noorden van Irak arriveerde Asos op jonge leeftijd als vluchteling in Nederland. Met een drang naar kennis en een groot verlangen om een eigen organisatie op te bouwen woonde Asos zo veel mogelijk trainingsbijeenkomsten bij. Volgens Asos worden zijn dromen nu werkelijkheid. Dit betekent niet dat hij op zijn lauweren zal rusten, maar eerder het tegenovergestelde: Asos is van mening dat het opbouwen van een organisatie niet een sprint is maar een marathon, en in bepaalde opzichten is zijn reis volgens hem nog maar net begonnen.

 • Locatie: Desideriuszaal
 • Tijd: 18.30 - 19.00 uur
 • Reserveren via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (gratis, vol=vol)
 • Let op: deze Careertalk is in het Engels 

Careertalk Ginny Ramkisoen: Netwerken
Het in 2013 door eigenaresse Ginny Ramkisoen opgerichte online platform Vacature Via Ginny is de afgelopen drie jaar uitgegroeid van een Facebookpagina voor haar netwerk, naar een professionele organisatie die bedrijven voorziet van fantastische kandidaten voor nog leukere werkgevers. Dit gebeurt zowel online als offline en dat laatste in de vorm van Recruitment. Ginny: "Het was nooit mijn intentie om van mijn Facebookpagina een bedrijf te maken, het balletje is gewoon heel snel gaan rollen. Inmiddels plaatsen we meerdere vacatures per dag, zijn we succesvol in recruitment en zitten er zeven mensen op kantoor. Vacature Via Ginny is een serieus bedrijf, maar ik probeer wel de fun in het vinden van een baan terug te brengen. We zijn geen stijf of kil bedrijf. Elke dag vind ik het nog heel speciaal en leuk dat ik mijn eigen bedrijf mag hebben en mijn doel is nog steeds om meer mensen aan een nieuwe baan te helpen."

 • Locatie: Desideriuszaal
 • Tijd: 19.00 - 19.30 uur
 • Reserveren via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (gratis,vol=vol)

Careertalk Dirceu da Silva: Talk like TED
Dirceu da Silva is een professionele trainer én spreker. Hij is er van overtuigd dat mensen meer uit zichzelf kunnen halen door meer te dromen, meer te leren, meer te doen en meer te worden. Zijn doel is om het bewustzijn te verbeteren, talenten te ontwikkelen en nog meer stil te staan bij de kwaliteit van het leven. 

 • Locatie: Desideriuszaal
 • Tijd: 19.30 - 20.00 uur
 • Reserveren viaDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (gratis, vol=vol)
 • Let op: deze Careertalk is in het Engels

De Careertalks maken deel uit van Careerfest, hét evenement voor HBO'ers, WO'ers en starters. Kijk hier voor een overzicht van alle activiteiten.

Careerfest wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Europe Direct.