Zoek een activiteit

Careerfest: Me Time Area

Van 17:00 tot 19:30 | Centrale Bibliotheek

Careerfest: Me Time Area

08 Jun

Naast je loopbaan is het erg belangrijk om te ontspannen. Hierdoor (her)ontdek je vanuit rust waar je passie, motivatie en kracht liggen.

Kies een van de twee soorten yoga of doe ze gewoon allebei!

Loopbaan Yoga
In de Me Time Area houden wij ons bezig met manieren om rust te vinden én houden tijdens onze (zoektocht naar een) carrière. Vooral als je bezig bent met solliciteren is het belangrijk om tijd vrij te maken voor ontspanning, zelfreflectie en rust. Zo kun je erachter komen wat je drijfveren zijn en reflecteren over de keuzes die je hebt gemaakt. De workshop is een combinatie van coach– en loopbaanopdrachten en yoga-oefeningen die ervoor zorgen dat je de benodigde rust vindt. Met yogadocent Irani Otten.

  • Locatie: Schoolmeesterzaal
  • Tijd: 17.00 - 17.45 uur / 18.00 - 18.45 uur / 18.45 - 19.30 uur

Lach Yoga
Lachen, gewoon omdat het kan. Zonder vermaak. Door het lachen kunstmatig op te wekken wek je een positieve emotie en energie op. Je maakt contact met elkaar, waardoor je ook contact maakt met jezelf. Het contact met je binnenwereld wordt versterkt doordat we lachoefeningen afwisselen met ademhalingsoefeningen. Je voelt waar je adem is, probeert de adem naar je buik te sturen en maakt zo contact met je basis. En tegelijk voorzie je je lijf en leden van meer zuurstof: je voelt je energieker. We beginnen met oefeningen om je lekker los te maken en elkaar in de lach te leren kennen. Daarna doen we afwisselend lach- en ademhalingsoefeningen, uitmondend in heerlijk onbedaarlijk lachen. Als laatste ontspannen we: we genieten van de stilte en de sensaties in ons lijf.

  • Locatie: Anna Blamanzaal
  • Tijd: 17.45 - 18.30 uur / 18.45 - 19.30 uur

De Me Time Area maakt deel uit van Careerfest, hét evenement voor HBO'ers, WO'ers en starters. Kijk hier voor een overzicht van alle activiteiten.


Careerfest wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Europe Direct.