Rotterdam

Van 20:00 tot 21:15 | Bibliotheektheater | Kaartverkoop, careerfest

Careerfest: Careertalk met Pepijn Lanen aka Faberyayo

08 Jun

Pepijn Lanen deelt voor het Careerfest tips voor je loopbaan. Hoe is hij de succesvolle en veelzijdige ondernemer geworden die hij nu is?

Tijdens het Careerfest leer je wat je moet doen om jouw loopbaankansen te vergroten. Je doet mee aan een workshop, stelt vragen aan recruiters, probeert CultuurTinder en laat je CV en LinkedIn checken door professionals. We sluiten de avond af met een Careertalk over het ondernemerschap door hoofdgast Pepijn Lanen.

Pepijn Lanen aka Faberyayo van De Jeugd van Tegenwoordig is als lid van rapgroep De Jeugd van Tegenwoordig al tien jaar overal op het podium te zien, van Lowlands tot Pukkelpop en Eurosonic tot Rock Werchter. Samen met grafisch kunstenaar Piet Parra en muzikaal genie Rimer London vormt hij ook nog Le Le, waarmee hij onder andere Skinny Jeans, Breakfast en Flage uitbracht. Bovendien brengt hij ook zelf muziek uit onder de noemer Faberyayo. In zijn vrije tijd schreef hij de korte verhalenbundel 'Sjeumig' die eind 2013 verscheen. En begin 2016 bracht hij zijn eerste roman 'Naamloos' uit.

Pepijn is ooit gestopt met zijn studie, waarna hij zich vol op de muziek heeft gestort. Alles wat daaruit volgde heeft hij geleerd door het te doen, met vallen en opstaan. Doordat hij in verschillende disciplines werkzaam is, is voor het creatieve proces een belangrijke tol weggelegd. Laat je tijdens deze Careertalk inspireren en pas de tips toe!

• Toegang: €5,-
  • Locatie: Bibliotheektheater
  • Tickets: aan de balie of via onderstaande button