Zoek een activiteit

Loopbaan Yoga

Van 17:00 tot 19:30 | Centrale Bibliotheek | filosofie

Loopbaan Yoga

11 Apr

Naar aanleiding van de Maand van de Filosofie introduceren we 'Loopbaan Yoga'. Je leert hoe belangrijk het is om naast je loopbaan ook rust te nemen. 

Dit jaar heeft de Maand van de Filosofie als thema 'rust'. Daarom houden we ons deze maand bezig met manieren om rust te vinden en houden als we hard werken aan onze carrière. Vooral als je bezig bent met solliciteren is het belangrijk om tijd vrij te maken voor ontspanning, zelfreflectie en rust. Zo kun je erachter komen wat je drijfveren zijn en reflecteren over de keuzes die je hebt gemaakt. 

De workshop is een combinatie van coach– en loopbaanopdrachten en yoga-oefeningen die ervoor zorgen dat je de benodigde rust vindt. De opdrachten sluiten aan bij de thema’s en verwachting van de groep. Het wordt dus interactief, in contact met elkaar én jezelf naar binnen richten

Over de Loopbaan Lounge
Project 014 organiseert iedere tweede dinsdag van de maand de Loopbaan Lounge in de Centrale Bibliotheek. Wij geloven dat werk een belangrijk platform is voor geluk en dat leren best leuk mag zijn. De Loopbaan Lounge is daarom jouw platform voor praktische loopbaaninspiratie, powershops en het uitbreiden van je netwerk.

  • Toegang: gratis
  • Aanmelden: www.loopbaanlounge.nl

Maand van de Filosofie
Deze activiteit is onderdeel van de Maand van de Filosofie. Het thema van deze maand is rust. Een mooie gelegenheid om stil te staan bij een uitspraak van Desiderius Erasmus: 'Haast je langzaam' (1504). Meer weten over Erasmus? Kom dan langs bij de Erasmus Experience, 3e etage van de Centrale Bibliotheek.

Foto: Michel Jansen, Projectbureau 014