×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 32206 niet laden

Zoek een activiteit

Boekenweek 2017 - Waumans & Victoria’s Groot Internationaal Literair Variété Spektakel

Van 20:00 tot 21:30 | Centrale Bibliotheek

Boekenweek 2017 - Waumans & Victoria’s Groot Internationaal Literair Variété Spektakel

01 Apr

In Waumans & Victoria’s Groot Internationaal Literair Variété Spektakel gaan schrijvers en presentatoren Rob Waumans en Ivo Victoria op zoek naar het verhaal áchter de schrijver en zijn boeken.

Ondersteund door one-woman-showband Milena Haverkamp, ontvangen zij dit keer Bert Wagendorp, Annelies Verbeke, Erik Jan Harmens en Charlotte van de Broeck. Op het Extravaganzenbord bepalen de dobbelstenen de vragen, in De Kutrecensie legt de auteur zijn kwetsbaarheid bloot, in het Musical Interview wordt zingend in de literaire ziel gegraven en tussen dat alles door worden performances ten gehore gebracht die niet zelden spectaculair uitpakken.

Deze literaire show is al jaren een vaste waarde in de literaire scene, en met succesvolle passages op Oerol en Lowlands op zak, vertrekt het Spektakel nu met een avondvullend programma op tournee door Nederland, met Antwerpen als exclusieve Vlaamse tussenstop. Diepgaand en toegankelijk. Serieus en vermakelijk. Literatuur op de vierkante meter voor al wie (n)ooit een boek vast nam.

Ontmoet na afloop de auteurs in Bistrobar Binnenrotte, waar signeren, boekverkoop en een muzikale omlijsting de avond compleet maakt!

  • Toegang: €7,50 (last minute deal)
    Bestel kaarten via onderstaande button. 

Dit evenement is onderdeel van de Boekenweek 2017. Klik hier voor een overzicht van alle evenementen in dit thema. 

Bestel tickets