Zoek een activiteit

Grote Naam: Jandino Asporaat

Van 20:00 tot 21:30 | Centrale Bibliotheek | bibliotheektheater, grote namen, ondernemerschap

Grote Naam: Jandino Asporaat

18 Dec

Derek Otte gaat met Jandino in gesprek over zijn nieuwe boek: 'DINO - Dromen met je ogen open' en vertelt openhartig over zijn leven en succesvolle loopbaan.

Of het nu in de showbizz-, televisie- of cabaretwereld is: Jandino Asporaat (1981) gaat als een speer. Deze man doet niet aan concessies als het om zijn carrière gaat. Bij hem is het simpel: hij komt op en gaat weer af. Jandino is een stand-upcomedian, acteur, televisiepresentator, zanger, producent en imitator. Asporaat vergaarde bekendheid door zijn humoristische talkshow De Dino Show, met daarin de vaste sketches over het fictieve fastfoodrestaurant FC Kip. Jandino schrijft ook muziek en produceert theater-, televisie- en mediaproducties met zijn eigen bedrijf Het huis van Asporaat.

In zijn boek DINO – Dromen met je ogen open deelt hij zijn openhartige verhaal. Voor het eerst vertelt hij over zijn heftige leven en succesvolle loopbaan. Trots deelt hij de moeizame weg die hij en zijn familie hebben afgelegd, van zijn tijd op Curaçao tot zijn start in Nederland zonder geld en vader. Maar ook over het gevecht tegen de vooroordelen dat in 2017 resulteerde in zijn grote droom: een uitverkochte Kuip. Volgens Dino is het leven simpel: je komt en je gaat. Daarom, als je een droom hebt, durf die te verwezenlijken.

Tijdens deze avond gaat oud-stadsdichter Derek Otte in gesprek met Jandino en is er ruimte tot het stellen van vragen. Na afloop is zijn boek Dino te koop bij boekhandel Donner en signeert hij graag jouw exemplaar.

• Locatie: Bibliotheektheater, Hoogstraat 110
  • Toegang: Bibliotheekleden €7,50, niet-leden €10,-