Zoek een activiteit

Theater voor een prikkie: De reuze dwerg die een kopje kleiner wil zijn (4+)

Van 15:00 tot 15:50 | Centrale Bibliotheek | bibliotheektheater, jeugdtheater, theatervooreenprikkie

Theater voor een prikkie: De reuze dwerg die een kopje kleiner wil zijn (4+)

11 Dec

Ivan is veel te groot voor een dwerg! Hij past niet op een stoel en zelfs zijn kleren zijn te klein. In een spannend avontuur gaat Ivan op zoek naar zichzelf.

Ivan is veel te groot voor een dwerg! Hij past niet op een stoel, niet in zijn huis en zelfs zijn kleren zijn te klein. Hij is dol op klassieke muziek, maar alle instrumenten van de dwergen begeven het onder zijn gewicht. In een groot Russisch avontuur gaat Ivan op zoek naar zijn ware zelf. Samen met zijn nieuwe vrienden Vladimir de koopman, het tovervrouwtje Baba Yaga, de vals-zingende Vuurvogel en een enorme Neus, komt hij erachter dat groot zijn misschien helemaal zo gek nog niet is… In  de voorstelling leert Ivan dat iedereen goede en slechte eigenschappen heeft en dat wat een ander verschillend maakt juist heel bijzonder kan zijn.

Na het succes van Help ik heb een vlieg ingeslikt is het tijd voor een nieuwe energieke muziekvoorstelling vol grappige personages op klassieke klanken van Mark van Vliet Theater. De voorstelling De Reuze Dwerg die een kopje kleiner wil zijn is geïnspireerd op van oorsprong Slavische sprookjes en wordt gespeeld onder begeleiding van klassieke muziek van onder andere Tsjaikovski, Moessorgski, Shostakovich en Stravinsky. Met instrumenten als de trombone en de Russische balalaika is het een muzikaal festijn!

• Toegang: €1,- voor iedereen
  • Locatie: Bibliotheektheater, Hoogstraat 110
  • Tickets: aanmelden bij de balie of via onderstaande button

Foto: Joep van Aert