Zoek een activiteit

Kinderboekenweek: Jeugdvoorstelling 'De Weglooppop' (4+)

Van 11:00 tot 12:00 | Rozenburg | kinderboekenweek

Kinderboekenweek: Jeugdvoorstelling 'De Weglooppop' (4+)

12 Okt

De pop Poppelien besluit weg te lopen omdat niemand met haar speelt. Als Bart haar toch begint te missen, gaat hij op zoek naar haar. Maar hij is niet de enige...

De Weglooppop is het verhaal over de pop Poppelien. Ze zit alleen en verdrietig in de kamer van Bart, die haar voor z'n verjaardag heeft gekregen. Bart heeft echter geen oog voor Poppelien. Hij speelt liever met auto's, poppen zijn tenslotte voor meisjes. Poppelien heeft er schoon genoeg van om alleen in een hoekje van Bart's kamer te zitten en besluit om weg te lopen. Bart mist haar na een tijdje en gaat dan toch op zoek naar Poppelien. Maar hij is niet de enige die op zoek is! Ook Terol de tovernaar is op zoek naar Poppelien. Een spannend verhaal over vriendschap en keuzes maken. 

  • Leeftijd: 4 - 10 jaar
  • Toegang: gratis voor bibliotheekleden*/ €2,50 voor niet-leden
  • Aanmelden: via onderstaande button of aan de balie van de bibliotheek

*Tot 18 jaar gratis lid 

Wist je dat je tot je 18e gratis lid kan worden van Bibliotheek Rotterdam? Als je lid wordt krijg je korting op diverse activiteiten en kun je heel veel materialen lenen. Waar wacht je nog op? Word nu lid!

Deze activiteit is onderdeel van de Kinderboekenweek (2 - 13 oktober). Thema dit jaar is: ‘Reis mee!’. Bekijk hier het totaalprogramma.

Bestel tickets