Zoek een activiteit

Expositie Wonderland van Tilly Pieëte

08 Jul / 31 Aug

Expositie Wonderland van Tilly Pieëte in vestiging Hoogvliet

Het gaat om een verzameling werken, voornamelijk in acryl, die verwijzen naar “Alice's Adventures in Wonderland". Dit bekende verhaal is een metafoor voor het ontdekken van het nieuwe en onbekende, opgroeien dus.
Wonderland is een fantasieland vol vreemde mensachtige wezens. Alice eet koekjes en drinkt thee om te voldoen aan haar nieuwsgierigheid, maar tegelijkertijd maakt dit haar groot en dan weer klein, oncontroleerbare veranderingen. Zijn we niet allemaal een beetje Alice?

Tilly Pieëte

Tilly Pieëte is geboren in Rotterdam maar op jonge leeftijd verhuisd naar Canada, Ontario. Zij volgde les op de Central Art School les en ontwikkelde haar creatieve talent.
Het werk van Tilly bestaat uit gemengde technieken, collage en acryl. Ook is het een mix van werkelijkheid en fantasie.

Vanaf 8 augustus wordt de expositie nog uitgebreid met 15 werken die nu nog ergens anders hangen.
De bibliotheek heeft een kleine collectie bijzondere Alice-uitgaven toegevoegd; deze zijn gewoon te lenen.

• Toegang: gratis