Zoek een activiteit

Jeugdtheater: Het Astronautje (4+)

Van 15:45 tot 16:45 | Centrale Bibliotheek | bibliotheektheater, jeugdtheater, kinderboekenweek

Jeugdtheater: Het Astronautje (4+)

06 Okt

Hoe word je een goede astronaut? André het astronautje neemt je mee naar een bijzondere plek en verklapt daar een geheim…

Moet je hoog durven klimmen? Goed kunnen sporten? Weten waar de planeten staan? In deze solovoorstelling maken kinderen op speelse wijze kennis met de ruimtevaart, het leven als astronaut én met onze mooie maar kwetsbare planeet.

Het astronautje is geïnspireerd op de belevenissen en ervaringen van astronaut André Kuipers. Hij woonde en werkte meer dan een half jaar in het internationale ruimtestation ISS. Eerder verschenen al vijf boeken over het astronautje. André Kuipers is dit jaar tevens de schrijver van het prentenboek voor de Kinderboekenweek 2019. De boeken worden geïllustreerd door Natascha Stenvert. Deze voorstelling wordt ontwikkeld in nauwe samenwerking met André Kuipers.

• Toegang: gratis voor leden / €2,50 voor niet-leden
  • Locatie: Bibliotheektheater, Hoogstraat 110
  • Tickets: aan de balie of via onderstaande button

Deze voorstelling is deze dag ook om 14:00 uur in het theater te zien.