Zoek een activiteit

Van 14:30 tot 15:20 | Delfshaven | jeugdtheater, kinderboekenweek

Poppentheater: Aladdin (4+)

09 Okt

In de Kinderboekenweek gaan we op reis door verhalenland! Vandaag reis je met Aladdin op zijn vliegend tapijt.

Aladdin droomt ervan om prins te zijn. Op een dag klopt er een vreemde man aan. Die beweert zijn oom te zijn en zegt zijn wens te kunnen vervullen: ‘Als je iets voor mij doet, dan maak ik van jou prins Aladdin.’

Hij neemt Aladdin mee op een vliegend tapijt naar een grot in de woestijn, op zoek naar de magische lamp. Dan komt de Djinn, de geest uit de lamp tevoorschijn. Hij laat Aladdin zien dat zijn oom de gemene tovenaar Djafar is, die wil trouwen met de prinses om zo de macht te grijpen. Samen smeden ze een plan om hem te stoppen. Lukt het Aladdin om Djafar tegen te houden en om prins te worden?

Aladdin is een wondermooi sprookje uit duizend-en-een-nacht vol magie en humor in een eigentijds jasje. De ritmische muziek en het kleurrijke decor met animatie en vol spannende verrassingen voert de toeschouwer mee naar een wereld van Oosterse steden, woestijnen en paleizen.

• Toegang: gratis voor leden | €2,50 voor niet leden
  • Aanmelden: via onderstaande button (Ouders zijn welkom, maar hebben geen ticket nodig. Zij kunnen mee kijken van achter de kinderen.)