Zoek een activiteit

Kinderboekenweek: Reis mee met Lot Lohr van Sesamstraat (4+)

Van 14:30 tot 15:15 | Hoek van Holland | kinderboekenweek

Kinderboekenweek: Reis mee met Lot Lohr van Sesamstraat (4+)

09 Okt

In de Kinderboekenweek gaan we op reis door verhalenland! Vandaag is Lot Lohr je reisleider.

We kunnen met de trein, de auto, de fiets, de step, het vliegtuig of zelfs met een raket. O, we kunnen ook doen alsof we Klein Duimpje zijn en dan gaan we op stap met onze Zeven Mijlslaarzen! Of een Heks en dan reizen we met ….. een bezem! Kom luisteren, dan maken we er een leuk uitstapje van.

Lot Lohr speelt al heel lang in Sesamstraat. Sinds een paar jaar maakt ze met succes voorstellingen voor scholen, bibliotheken en kleine theaters.

• Toegang: gratis voor leden*/€2,50 voor niet leden
  • Aanmelden: via onderstaande button (ouders zijn welkom, maar hebben geen ticket nodig. Zij kunnen  achter de kinderen meekijken.)

*Tot 18 jaar gratis lid

Wist je dat je tot je 18e gratis lid kan worden van Bibliotheek Rotterdam? Als je lid wordt krijg je korting op diverse activiteiten en kun je heel veel materialen lenen. Waar wacht je nog op? Word nu lid!

Deze activiteit is onderdeel van de Kinderboekenweek (2 - 13 oktober). Thema dit jaar is: ‘Reis mee!’. Bekijk hier het totaalprogramma.