Zoek een activiteit

Jeugdvoorstelling: De Reuze Dwerg die een kopje kleiner wil zijn (6+)

Van 14:30 tot 15:20 | Nesselande | jeugdtheater, kinderboekenweek

Jeugdvoorstelling: De Reuze Dwerg die een kopje kleiner wil zijn (6+)

02 Okt

Een spannend avontuur vol humor en fantasie waarbij klassieke muziek op een speeelse wijze tot leven wordt gebracht! Een genot voor de hele familie!

Ivan is veel te groot voor een dwerg! Hij past niet op een stoel, in zijn huis en zijn kleren zijn veel te klein. Hij is dol op klassieke muziek, maar alle intrumenten van de dwergen gaan stuk door zijn gewicht.
In een groot Russisch avontuur gaat Ivan op zoek naar zijn ware zelf. Samen met zijn nieuwe vrienden Vladimir de koopman, het Tovervrouwtje Baba Yaga, de vals-zingende Vuurvogel en een enorme Neus, komt hij erachter dat groot zijn misschien helemaal niet zo gek is... Hij leert ook dat iedereen goede en slechte eigenschappen heeft en dat wat een ander verschillend maakt juist heel bijzonder kan zijn.

Mark van Vliet Theater

Deze voorstelling wordt gespeeld door Mark van Vliet Theater, bekend van de voorstelling Help ik heb een vlieg ingeslikt. De voorstelling De Reuze Dwerg die een kopje kleiner wil zijn is geïnspireerd op Slavische sprookjes. Het wordt gespeeld onder begeleiding van klassieke muziek van Tsjaikovski, Moessorgski, Shostakovich en Stravinsky. Met instrumenten als de trombone en de Russische balalaika is het een muzikaal festijn!

• Toegang: gratis voor bibliotheekleden, € 2,50 voor niet leden
  • Tickets: aan de balie van de bibliotheek of via onderstaande button

Deze voorstelling is onderdeel van de Kinderboekenweek (2-13 oktober). Thema dit jaar is reizen.