Zoek een activiteit

Stationscollege: Waarom zeggen we niet wat we vinden?

Van 17:30 tot 18:30 | Stationsbibliotheek | stationscolleges

Stationscollege: Waarom zeggen we niet wat we vinden?

31 Okt

Kom naar de kleinste collegezaal van Rotterdam. Laat je tijdens dit stationscollege inspireren door Jan Hille Noordhof.

Op veel werkplekken voelt het niet veilig om te zeggen wat je vindt. Dieselgate en #MeToo hebben dat wel bewezen. De cultuur schrijft impliciet voor misstanden vooral niet te melden of je wordt helemaal niet uitgenodigd om mee te denken. Maar ook wijzelf dragen vaak bij aan de zwijgcultuur. We weten niet hoe we zaken moeten aankaarten of zijn bang buitengesloten te worden. Jan Hille Noordhof belicht de vier aspecten die bepalen of we ons uitspreken: macht, cultuur, competenties en psychologie. Hij geeft praktische tips waarmee je de barrières overwint én effectievere gesprekken kunt voeren.

Jan Hille Noordhof schreef de boeken Waarom zeggen we niet wat we vinden? en Effectieve gesprekken. Hij is medeoprichter van PeoplePlus en heeft ruim twintig jaar ervaring als trainer/adviseur op het gebied van conflicthantering en acquisitie- en onderhandelings-vaardigheden.

• Toegang: gratis, maar meld je vanaf 26 september 2019 aan via Eventbrite
  • Locatie: Stationsbibliotheek

Dit college is onderdeel van de reeks Stationscolleges in de Stationsbibliotheek op Rotterdam Centraal. Mede mogelijk gemaakt door de StationsHuiskamer, Nyenrode Business Universiteit en Uitgeverij Business Contact.