Zoek een activiteit

Stationscollege: Denk als een startup!

Van 17:30 tot 18:30 | Stationsbibliotheek | stationscolleges

Stationscollege: Denk als een startup!

26 Sep

Kom naar de kleinste collegezaal van Rotterdam. Laat je tijdens dit stationscollege inspireren door Mike Hoogveld.

Een omgeving die steeds sneller en diepgaander verandert. Een markt die dynamisch, complex en onvoorspelbaar is geworden. Het is iets waar iedere organisatie mee te maken heeft. Wie in de toekomst wil blijven bestaan, moet zich vliegensvlug kunnen aanpassen. Steeds meer organisaties zien in dat hun traditionele manier van werken tekortschiet. Het ontbreekt hun aan adaptiviteit. In zijn college laat agility-expert Mike Hoogveld zien wat we kunnen leren van slimme startups en andere succesvolle innovatieve organisaties. Aan de hand van wetenschappelijke inzichten en praktijkvoorbeelden beschrijft hij hoe je je eigen organisatie agile maakt, door te focussen op continue verbetering. Daarmee geeft hij heel concreet antwoord op die uiterst cruciale vraag waar zoveel organisaties mee worstelen: hoe vergroten we onze wendbaarheid?

Mike Hoogveld is partner van Holland Consulting Group en helpt organisaties om toekomstbestendig te worden door hun innovatiekracht te vergroten en sneller, slimmer en wendbaarder te worden. Daarnaast is hij onder meer gastdocent op diverse business schools en universiteiten en verricht hij als promovendus aan Nyenrode Business Universiteit wetenschappelijk onderzoek. Mike schreef ook onder meer de succesvolle boeken Agile managen en Denk als een startup.

• Toegang: gratis, maar meld je vanaf 29 augustus 2019 aan via Eventbrite
  • Locatie: Stationsbibliotheek

Dit college is onderdeel van de reeks Stationscolleges in de Stationsbibliotheek op Rotterdam Centraal. Mede mogelijk gemaakt door de StationsHuiskamer, Nyenrode Business Universiteit en Uitgeverij Business Contact.