Zoek een activiteit

Stationscollege: Alles draait om verandering

Van 17:30 tot 18:30 | Stationsbibliotheek | stationscolleges

Stationscollege: Alles draait om verandering

25 Apr

Kom naar de kleinste collegezaal van Rotterdam. Laat je tijdens het eerste stationscollege van dit jaar inspireren door Edwin Tuin.

Technologische en maatschappelijke ontwikkelingen hebben steeds meer impact op organisaties die als gevolg daarvan sneller moeten veranderen om relevant te blijven. Hoe krijg je de organisatie in beweging en medewerkers mee in verandering? Edwin Tuin zal in zijn college ingaan op deze uitdagingen en introduceert daarbij vier fundamentele krachten, die als een vliegwiel op versnelling en voortdurende verandering werken. Zijn inzichtelijke model brengt de samenhang en werking van die krachten – van binnen naar buiten, van visie naar dagelijkse praktijk – eenvoudig in beeld. Alle aspecten die een rol spelen bij (duurzame) verandering komen in één overzicht bij elkaar: waar zitten de pijnpunten, waar zitten de kansen? 

Edwin Tuin is als zelfstandig consultant gespecialiseerd in organisatieverandering. Hij schreef het boek Alles draait om verandering, waarin hij de laatste inzichten op het gebied van leiderschap, organisatiepsychologie en cultuur verbindt met zijn informatiekundige en strategische ervaring.

 

  • Toegang: gratis, maar meld je aan via Eventbrite
  • Locatie: Stationsbibliotheek


Dit college is onderdeel van de reeks Stationscolleges in de Stationsbibliotheek op Rotterdam Centraal. Mede mogelijk gemaakt door de StationsHuiskamer, Nyenrode Business Universiteit en Uitgeverij Business Contact.