Zoek een activiteit

Van 18:00 tot 19:00 | Centrale Bibliotheek | podcast, chicks and the city

Chicks And The City: Not your everyday podcast

13 Nov

Kijk en luister mee tijdens de opname van de podcast Chicks and the City waarin presentatrice Natasja Morales en de chicks in gesprek gaan met mensen over een bijzonder, spraakmakend of inspirerend verhaal.

De Chicks and the City podcast is dè Survival & Inspiration Guide voor de moderne kosmopolitische (jonge) vrouw en iedereen die zich hierin kan vinden. Alles wat de vrouw van nu bezig houdt komt ter sprake. Omdat Chicks and the City wordt gemaakt door jonge meiden kan je bij ons mooie, inspirerende, spraakmakende, brutale, eerlijke, gekke, vreemde en bijzondere gasten en verhalen verwachten. Super Chicks, Girlsbosses en uiteraard Super Dudes passeren de revue.

Deze podcast is een project powered door de Gemeente Rotterdam waar meiden in de leeftijd 15-25 aan mee kunnen doen en alles kunnen leren op het gebied van radio/media maken. Ben jij een meid uit de regio Rijnmond en lijkt het je leuk om mee te doen aan Chicks and the City? Stuur ons dan zeker even een mailtje via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lijkt het je leuk om om de podcast-opname bij te wonen? Dat kan! Iedere woensdagavond wordt er live vanuit de Centrale Bibliotheek een nieuwe talkshow en podcast opgenomen.

Binnen de podcast kan je afwisselende items verwachten als pod-verdikkeme (hier zal de gast iets bijzonders, persoonlijks of gênants onthullen), Vraag Het Mels (hier kan je advies vragen aan onze Huis Column Nicht Mels Beijer), Chicks Versus Boys (hier worden pittige antwoorden gegeven op vragen van het andere geslacht), Chick reports (korte reportages van de chicks in beeld en/of geluid) en omdat wij graag ook van JOU willen horen is er Ask The Audience (hier heb jij de mogelijkheid vragen te stellen aan jouw favoriete Chicks And The City gast).

Bekijk, luister en volg Chicks and the City via Facebook, Twitter en Instragram.

• Locatie: Jongerenvloer, 1e verdieping
  • Toegang: Gratis
  • Laat even weten dat je erbij wilt zijn door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Evenementen herhalingen