Zoek een activiteit

Van 14:00 tot 14:30 | Centrale Bibliotheek | jeugd, voorleeshalfuurtje, pride

Voorleeshalfuurtje door Ma’Ma Queen & Rita Book

25 Sep

Tijdens deze speciale editie leest Rotterdam Pride ambassadeur Ma’Ma Queen, samen met Rita Book, voor uit een bijzonder kinderboek.

Iedere woensdagmiddag luister je in de bieb naar een leuk verhaal. Niet alleen goed voor de ontwikkeling, maar ook heel gezellig!
Houd je van leuke, mooie, spannende en gekke verhalen? Schuif dan aan en je hebt sowieso een leuke middag.

Natuurlijk zijn ook de papa's en mama's van harte welkom want voorlezen is een echte win-winsituatie. Het is niet alleen heel leuk voor de kinderen, maar ook goed voor hun taal- en spraakontwikkeling. Voorlezen prikkelt de fantasie, stimuleert de sociaal-emotionele vaardigheden en heeft een gunstig effect op het zelf leren lezen. Een verantwoord uitje met de kinderen dus!

In het kader van de Rotterdam Pride leest ambassadeur Ma’Ma Queen, samen met Rita Book, voor uit een toepasselijk kinderboek.

• Toegang: Gratis
  • Locatie: Voorleesruimte, 2e verdieping

Rotterdam Pride 2019 vindt van 22 t/m 29 september plaats op diverse locaties in de stad. Andere activiteiten in de Bibliotheek Rotterdam in het kader van Rotterdam Pride vind je hier.

Evenementen herhalingen