Zoek een activiteit

ECHT! Vertel jouw verhaal

Van 15:00 tot 16:00 | Centrale Bibliotheek | openpodium, echt!

ECHT! Vertel jouw verhaal

28 Apr

ECHT! geeft mensen met een mooi, grappig of bijzonder verhaal een podium. Wat is jouw verhaal?

Het idee van verhalentoneel ontstond in Amerika onder de titel ‘The Moth’. In Amsterdam werd in 2008 dit idee overgenomen. Zo ontstond daar in Theater Toomler, Echt Gebeurd; een podium waar mensen hun waargebeurde verhalen voor het voetlicht brengen. In de intieme setting van de filmzaal op de 4e etage, presenteert dichter en beeldend kunstenaar Peggy Verzett een gelijksoortig taalpodium onder de titel ECHT!. Bij ECHT! vertellen mensen op een klein podium, mooie, bijzondere of grappige verhalen die ze zelf hebben meegemaakt.

Thema: Twijfel
‘Ik stuntel, dus ik ben’ is het thema van de Maand van de Filosofie. Kom vertellen over hoe je afstapte van het idee dat de wereld rond was. Of kom vertellen over het moment dat grote twijfel toesloeg, toen je je baan verloor en niet meer wist hoe nu verder? Of toen je heel erg twijfelde aan je eigen bestaan en de wereld niet meer de jouwe was. Waarom waren je ideeën ineens achterhaald? Of vertel wat deed je toen je van je eigen voetstuk viel?

• Locatie: Desideriuszaal, 1e etage
  • Toegang: Gratis
  • Aanmelden: Stuur een mailtje met jouw verhaalidee naar Peggy via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je liever komen luisteren naar de verhalen? Kom gezellig langs en schuif aan!

Evenementen herhalingen