Zoek een activiteit

ECHT! Vertel jouw verhaal

Van 15:00 tot 16:00 | Centrale Bibliotheek | openpodium, echt!

ECHT! Vertel jouw verhaal

19 mei

ECHT! geeft mensen met een mooi, grappig of bijzonder verhaal een podium. Wat is jouw verhaal?

Het idee van verhalentoneel ontstond in Amerika onder de titel ‘The Moth’. In Amsterdam werd in 2008 dit idee overgenomen. Zo ontstond daar in Theater Toomler, Echt Gebeurd; een podium waar mensen hun waargebeurde verhalen voor het voetlicht brengen. In de intieme setting van de filmzaal op de 4e etage, presenteert dichter en beeldend kunstenaar Peggy Verzett een gelijksoortig taalpodium onder de titel ECHT!. Bij ECHT! vertellen mensen op een klein podium, mooie, bijzondere of grappige verhalen die ze zelf hebben meegemaakt.

Thema: Een goede daad
Kom vertellen over je geadopteerde kind uit Sierra Leone. Of je zelfopofferende daad toen je een vriend drie maanden lang in je huis liet wonen omdat hij in nood was, terwijl jij zeker niet tegen zijn sigarettenlucht kon. Vertel wat er gebeurde toen je met vrienden aan het eten was en een zwerver aanbelde die buiten in de regen stond, en die je binnenliet op zijn doorweekte geitenwollen sokken.

• Locatie: 1e verdieping
  • Toegang: Gratis
  • Aanmelden: Stuur een mailtje met jouw verhaalidee naar Peggy via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je liever komen luisteren naar de verhalen? Kom gezellig langs en schuif aan!

Evenementen herhalingen