Zoek een activiteit

ECHT! Vertel jouw verhaal

Van 15:00 tot 16:00 | Centrale Bibliotheek | openpodium, echt!

ECHT! Vertel jouw verhaal

31 Maa

ECHT! geeft mensen met een mooi, grappig of bijzonder verhaal een podium. Wat is jouw verhaal?

Het idee van verhalentoneel ontstond in Amerika onder de titel ‘The Moth’. In Amsterdam werd in 2008 dit idee overgenomen. Zo ontstond daar in Theater Toomler, Echt Gebeurd; een podium waar mensen hun waargebeurde verhalen voor het voetlicht brengen. In de intieme setting van de filmzaal op de 4e etage, presenteert dichter en beeldend kunstenaar Peggy Verzett een gelijksoortig taalpodium onder de titel ECHT!. Bij ECHT! vertellen mensen op een klein podium, mooie, bijzondere of grappige verhalen die ze zelf hebben meegemaakt.

Thema: De vrouw
Kom vertellen over een vrouw. Die vrouw die je een zin gaf die je motto werd voor je leven. Of over die ene vrouw die je nooit meer zal vergeten. Of kom in ECHT! vertellen over de vrouw die je was en die je nu bent. De vrouw die je hebt gekend. De vrouw die je tegenkwam en een rolmodel voor je werd. Vertel over de vrouw die in je geloofde toen niemand dat deed.

• Locatie: Filmzaal, 4e verdieping
  • Toegang: Gratis
  • Aanmelden: Stuur een mailtje met jouw verhaalidee naar Peggy via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je liever komen luisteren naar de verhalen? Kom gezellig langs en schuif aan!

Evenementen herhalingen