Zoek een activiteit

Van 09:00 tot 10:00 | Hoogvliet | nationalevoorleesdagen, jeugdtheater

Nationale Voorleesdagen: Voorleesontbijt in Hoogvliet UITVERKOCHT

23 Jan

Een gezellige ochtend met het verhaal Een huis voor Harry en een heerlijk ontbijt.

Het is weer bijna tijd voor de Nationale Voorleesdagen. Daarom organiseert Bibliotheek Hoogvliet op 23 januari een gezellig voorleesontbijt. Kinderen van nul tot zes jaar zijn van harte welkom om te genieten van een heerlijk ontbijtje. Ook hun ouders zijn natuurlijk welkom. Tijdens het ontbijt kun je luisteren naar het verhaal Een huis voor Harry, het Prentenboek van het Jaar. Het wordt vast erg gezellig!

Miss Miauw
En als je er dan toch bent, kom dan ook naar de voorstelling Miss Miauw. Tijdens deze voorstelling ga je mee op avontuur met Miss Miauw. De voorstelling begint direct na het voorleesontbijt en is gebaseerd op het prentenboek over Harry. Let op: je hebt voor deze voorstelling een apart kaartje nodig.

• Toegang Voorleesontbijt: Gratis voor bibliotheekleden, € 2,50 voor niet-leden
  • Aanmelden: Wil je met een groep komen? Bel dan even naar de vestiging Hoogvliet: 010 281 63 67. Wil je als losse bezoeker komen, dan kun je via onderstaande button of aan de balie van de bibliotheek een kaartje kopen.