Upgrade yourself: Je cv is je visitekaartje

Van 10 februari 2021 19:00 tot 10 februari 2021 20:30

Upgrade yourself en volg online een interactieve en inspirerende loopbaan workshop. Haal alles uit jezelf, ontwikkel je sollicitatieskills en leer hoe je je netwerk kunt uitbreiden. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Door Covid-19 je baan verloren? Is je CV toe aan een upgrade? Of wil jij leren om je netwerk in te zetten om die toffe baan te kunnen vinden? Dan zijn we op zoek naar jou!

Bibliotheek Rotterdam biedt vier verschillende online loopbaan workshops en vier Insta live Q&A’s. Heb je na de workshop nog vragen over solliciteren, je cv of andere zaken omtrent je loopbaan? Deze vragen kun je stellen tijdens de live Q&A op het Instagram account van Bibliotheek Rotterdam. Vanuit huis kun je inloggen om de workshop te volgen en werken aan jouw toekomst. De workshops en Q&A’s worden gegeven door Loopbaan Lounge met verschillende sprekers zoals de trainingscoördinator Michel Jansen.

Upgrade yourself: Je cv is je visitekaartje
Leer tijdens de workshop ‘Je cv is je visitekaartje’ hoe je een professioneel cv opstelt wat jou in één oogopslag geschikt maakt voor jouw droombaan. Na deze interactieve workshop heb je een cv dat je als professional met een gerust hart kunt aanbieden bij je toekomstige werkgever. Je leert onder andere hoe je je personal brand, toekomstvisie en expertise kunt verwerken in je cv. Deelnemers krijgen toegang tot een bibliotheek aan (creatieve) cv templates.

• 13 januari | Upgrade yourself: Goaldigger
    • 20 januari | Insta live Q&A Loopbaaninspiratie
    • 27 januari | Upgrade yourself: Droombaan of Brood op de plank
    • 3 februari | Insta live Q&A Loopbaaninspiratie