Het startschot van Write Now! 2019 is gelost! Ben jij tussen de 15 en 24 jaar oud en schrijf je proza of poëzie? Knal je met gemak een scenario uit je pen of ben je juist thuis in een heel ander genre? Stuur dan nu jouw tekst in voor Write Now!, de grootste schrijfwedstrijd van Nederland en Vlaanderen.

Alle inzendingen voor Write Now! worden verdeeld over regionale voorronden, die in april en mei in heel Nederland en Vlaanderen plaatsvinden. De voorronde in Rotterdam is op 2 mei in het Bibliotheektheater. Iedere voorronde bestaat uit een schrijfworkshop, een programma met voordrachten en muziek en natuurlijk de prijsuitreiking. Tijdens de voorronden maken de voorzitters van de Nederlandse en Vlaamse jury de derde- en tweedeprijswinnaar bekend en onthullen ze welke deelnemer zich als eersteprijswinnaar plaatst voor de finale op 30 juni in Rotterdam.

Per voorronde zijn er drie prijzen te winnen: een eerste prijs van € 250,- aan boekenbonnen, een tweede prijs van € 125,- aan boekenbonnen en een derde prijs van € 75,- aan boekenbonnen. Meedoen aan Write Now! kan t/m 31 maart via www.writenow.nu/meedoen.