Met theater kun je niet vroeg genoeg beginnen, vinden wij. Daarom organiseren Bibliotheek Rotterdam en Theater Zuidplein samen het Peutertheater Festival. Dit jaar alweer voor de zesde keer, van woensdag 6 t/m zondag 17 februari 2019. Met zes vrolijke, interactieve theatervoorstellingen en leuke kinderactiviteiten voor peuters.

In het Bibliotheektheater kun je kijken naar de volgende voorstellingen:

Dribbel minishow (2+)
zo 10 feb | 14.00 en 15.30 | Bibliotheektheater | v.a. €7,50,- | Door: Theater Terra
Help! Alle boerderijdieren zijn kwijt! Herken je de geluiden? En help je Dribbel alle dieren terug te vinden? Zoek, zing en dans mee! Naar de bekende boekjes van Eric Hill.
Na afloop: Breng de dieren op jouw kleurplaat tot leven via onze tablets!

VaarWel (2+)
wo 13 feb | 10.30 | Bibliotheektheater | v.a. €7,50 | Door: Malou van Sluis
Een muzikaal avontuur over een zee van dromen, vrienden vinden en afscheid nemen. Voor iedereen die zich wel eens alleen voelt. Geïnspireerd op ‘De Kleine Walvis’ van Benji Davies.
Na afloop: Maak je eigen strandschilderij met verf en zand.

Agent en Boef (3+)
zo 17 feb | 15.00 | Bibliotheektheater | v.a. €7,50 | Door: Toren van Geluid
Boef woont in de gevangenis bij Agent. Dat vindt Agent gezellig. Er is maar één probleem: soms ontsnapt Boef en haalt hij boevenstreken uit. Kan Agent Boef ook dit keer weer vangen en blijven ze vrienden?
Na afloop: Kom Politiehond aaien of nakletsen met Agent! En wie durft er met Boef op de foto?

Haal je tickets online of in de bibliotheken.

Theater Zuidplein
Bij Theater Zuidplein staan de volgende voorstellingen op het programma: De Boekeling Première, Rupsje Nooitgenoeg en Dikkie Dik en ik. Kijk op www.theaterzuidplein.nl voor meer informatie en tickets.