Met je peuter naar het theater? Dat kan tijdens het Peutertheater Festival bij Theater Zuidplein en Bibliotheek Rotterdam. Er staan zes vrolijke, interactieve theatervorstellingen en peuteractiviteiten op het programma. Gezellig

In het Bibliotheektheater kun je kijken naar de volgende voorstellingen:

Dribbel minishow (2+)
zo 10 feb | 14.00 en 15.30 (15:30u is uitverkocht) | Bibliotheektheater | v.a. €7,50,- | Door: Theater Terra
Help! Alle boerderijdieren zijn kwijt! Herken je de geluiden? En help je Dribbel alle dieren terug te vinden? Zoek, zing en dans mee! Naar de bekende boekjes van Eric Hill.
Na afloop: Breng de dieren op jouw kleurplaat tot leven via onze tablets!

VaarWel (2+)
wo 13 feb | 10.30 | Bibliotheektheater | v.a. €7,50 | Door: Malou van Sluis
Een muzikaal avontuur over een zee van dromen, vrienden vinden en afscheid nemen. Voor iedereen die zich wel eens alleen voelt. Geïnspireerd op ‘De Kleine Walvis’ van Benji Davies.
Na afloop: Maak je eigen strandschilderij met verf en zand.

Agent en Boef (3+)
zo 17 feb | 15.00 | Bibliotheektheater | v.a. €7,50 | Door: Toren van Geluid
Boef woont in de gevangenis bij Agent. Dat vindt Agent gezellig. Er is maar één probleem: soms ontsnapt Boef en haalt hij boevenstreken uit. Kan Agent Boef ook dit keer weer vangen en blijven ze vrienden?
Na afloop: Kom Politiehond aaien of nakletsen met Agent! En wie durft er met Boef op de foto?

Haal snel je tickets online of in de bibliotheken. Wees er snel bij, want de kaarten gaan hard.

Theater Zuidplein
Bij Theater Zuidplein staan de volgende voorstellingen op het programma: De Boekeling Première, Rupsje Nooitgenoeg en Dikkie Dik en ik. Kijk op www.theaterzuidplein.nl voor meer informatie en tickets.