Jeugdtheater kerstvakantie

Hoera, bijna kerstvakantie! Kom lekker opwarmen in de bieb met ons knusse kerstprogramma.

Hoera, het is bijna kerstvakantie! Tijd voor kerstkransjes, warme chocomel en kerstliedjes. Kom lekker opwarmen in de bieb, want we hebben weer een knus kerstprogramma voor je, met hartverwarmende jeugdvoorstellingen en nog veel meer. Wat dacht je van de Kerst-meezingmiddag of de Robot-workshop? Kijk hieronder voor alle voorstellingen en activiteiten.

Alleen op de wereld (6+) ~ een verhaal over veerkracht, moed, en het verlangen ergens bij te horen
Alleen op de wereld gaat over de avonturen van de vondeling Rémi, die na vele omzwervingen zijn bestemming vindt. Theater Van Santen maakte van het verhaal van Hector Malot uit 1878 een sprankelende jeugdvoorstelling vol mooie liedjes en livemuziek.
wo 2 jan | 15:00 | Bibliotheektheater | v.a. € 7,50. Te koop bij de balie of via deze link.

Aladdin (4+) ~ een magische voorstelling over een wonderschoon oosters sprookje
Moes koopt op de rommelmarkt een oude olielamp. Als hij de lamp schoonmaakt, verschijnt er een geest die hem belooft al zijn wensen te vervullen. Moes heeft maar één wens: koning worden. Poppentheater Koekla maakte van het wonderschone sprookje uit Duizend-en-een-nacht een magische voorstelling met poppenspel en goochelkunst. Voor de hele familie!
do 3 jan | 15:00 | Bibliotheektheater | v.a. € 7,50. Tickets te koop bij de balie of via deze link.

Gratis lid worden tot je achttiende
Wist je dat je tot je achttiende gratis lid kan worden van Bibliotheek Rotterdam? Dus ben je er toch tijdens de kerstvakantie, zorg dan dat je kind lid wordt. Krijg je ook nog eens € 2,50 korting op je voorstellingskaartje.

Meer in de kerstvakantie
Er is nog veel meer te doen in de kerstvakantie. Je kunt bijvoorbeeld naar de Erasmus Experience, de Kerst Meezingmiddag, de Robotworkshop of de Workshop tekenen met de 3D-pen (vol) of kom de bijzondere Expo: Schaak! en kerstboom bewonderen in de hal van de Centrale Bibliotheek. Tot dan!

Wij wensen jullie allen hele fijne feestdagen toe!