Medio oktober opent in Kralingen een nieuw servicepunt van Bibliotheek Rotterdam. Het servicepunt is voor de duur van 3 jaar gevestigd in de nieuwbouw van middelbare school Melanchton Kralingen.

Dankzij de samenwerking tussen de twee partijen en de gemeente wordt het mogelijk om ook in Kralingen boeken te lezen en lenen. Ook kun je er terecht om bijvoorbeeld muziek te luisteren of tijdschriften te lezen aan een van de leestafels.

Het adres van het servicepunt in Kralingen is Vredenoordplein 60. Het servicepunt zal van maandag tot en met vrijdag van 13:00 - 17:00 uur geopend zijn. Let op: het servicepunt is gesloten tijdens de volgende schoolvakanties (herfstvakantie: 22 oktober tot en met 26 oktober 2018 en de kerstvakantie: 24 december 2018 tot en met 4 januari 2019).

Bibliotheek Rotterdam verheugt zich op de samenwerking met de docenten en leerlingen van Melanchthon Kralingen.