Je vervelen deze zomervakantie? Dat hoeft niet. Bezoek tussen 14 juli t/m 25 augustus de gratis interactieve expo in de Centrale Bibliotheek: ‘Dino’s bestaan niet’. Met prachtige illustraties uit het gelijknamige boek van Mark Janssen en een megagrote Dino, als je heeeeeel goed kijkt!

Speur mee en win!

Bij deze expo hoort een speurtocht die je in de Centrale Bibliotheek en de bibliotheken Feijenoord, Hoogvliet, IJsselmonde, Ommoord, Overschie en Schiebroek kunt doen. Kom langs, speur mee en haal gelijk een stempel voor het Jeugd Vakantiepaspoort. Ook maak je kans op een gesigneerd boek van Mark Janssen.

Bieblid worden is leuk…en gratis!

Alle kinderen die deze zomervakantie van Bibliotheek Rotterdam lid zijn of worden, krijgen een Dino-zaklampje cadeau (zolang de voorraad strekt). Lidmaatschap tot achttien jaar is gratis.

Meer Dinoplezier!

Natuurlijk hebben we voor de thuisblijvers naast de zomerexpo en speurtocht genoeg te doen! Wat dacht je van de workshops ‘Dino’s tekenen’ en ‘Dinoprofessor’ bij diverse vestigingen van Bibliotheek Rotterdam. Of het voorleeshalfuurtje door Mark Janssen in de Centrale Bibliotheek. Op 24 augustus leest hij voor uit zijn boek ‘Dino’s bestaan niet’. Daarna leert hij jou Dino’s tekenen.

Benieuwd naar het totaalprogramma deze zomervakantie, meer info en tijden? Kijk in onze agenda op www.bibliotheek.rotterdam.nl

De zomerexpo ‘Dino’s bestaan niet’ is tot stand is tot stand gekomen in samenwerking met Uitgeverij Lemniscaat.