Al 64 jaar lid van de bieb en al 64 jaar samen. Vandaag, 30 mei, is het de trouwdag van het echtpaar De Waard en om deze dag te vieren wilden zij graag een rondleiding achter de schermen bij de bibliotheek.

Ze vonden het leuk om te zien waar de oude kranten opgeslagen liggen en hoe dat vroeger in zijn werk ging én ze hebben een kijkje in de kluis van Erasmus genomen. Daarnaast zijn meneer en mevrouw al jaren heel actief met van alles en nog wat en hebben ze daardoor veel kennis in huis over bijvoorbeeld architectuur en vooral over Delfshaven. Mevrouw De Waard is namelijk de grondlegger geweest van de stadswandelingen in Delfshaven. En nog elke dag doen ze veel kennis op over allerlei onderwerpen en waar kun je daarvoor nu beter terecht dan bij de bieb?

Het was dan ook heel fijn om te horen dat dit echtpaar al zo lang lid is en vol lof over de bibliotheek spreekt, ze hebben veel goede herinneringen aan de bieb en ze komen nog altijd trouw een paar keer per week langs. Blij verrast waren ze dan ook toen ze aan het einde van de rondleiding een bosje bloemen kregen, hun dag kon niet meer stuk. De bibliotheek wenst ze nog vele mooie en gezonde jaren toe!