In juni kun je voor een prikkie kijken naar deze griezelige en grappige voorstelling.

Maak voor een prikkie kennis met het Bibliotheektheater. Het theater voor alle kinderen uit Rotterdam. Op 13 juni betaal je maar 1 euro per persoon (in plaats van 10 euro) voor deze poppentheatervoorstelling: ‘Ik kom je opeten’ (4+).

Over deze voorstelling
Ver in de ruimte vliegt een enorm monster in zijn ruimteschip van planeet naar planeet. Hij eet niet alleen de bewoners op; nee hij verorbert ook planeten! Maar klopt dat allemaal wel? Moeten we bang zijn? En wie verspreidt deze informatie? Kom kijken naar deze poppentheatervoorstelling, waarin niets is wat het lijkt. Gespeeld in een fantastisch decor met ingenieuze vondsten waarin het hele heelal lijkt te passen en je met het monster mee kan vliegen. Naar het gelijknamige boek van Tony Ross en gespeeld door Martin Soeters.

Alvast in de stemming komen? Leen dan het boek hier.

De tickets zijn vanaf nu online verkrijgbaar of in de bibliotheken.