Altijd al je eigen boek willen schrijven, maar weet je niet hoe? Doe dan mee met de schrijfworkshops ' Schrijflab'  die 12 mei starten.

Ken je Katinka uit het boek 'Hoe ik per ongeluk een boek schreef' van Annet Huizing? Katinka wil schrijfster worden. De verhalen komen zomaar op in haar hoofd, maar ze weet niet goed hoe ze de verhalen op papier moet zetten. Dus volgt ze schrijfles bij haar overbuurvrouw die schrijfster is. Niet iedereen kent zo'n fijne buurvouw om schrijfles van te krijgen. Daarom organiseren wij samen met Uitgeverij Lemniscaat de schrijfworkshops 'Schrijflab'. Hierin leer je in vier lessen hoe jij een boek schrijft.  

Meer over de workshops: Schrijflab
In deze workshops leer je schrijftechnieken, train je schrijfspieren en kun je lekker experimenteren. De workshop bestaat uit vier delen die los van elkaar gevolgd kunnen worden, maar het is natuurlijk nog leuker als je bij elk deel aanwezig kan zijn. Ieder les behandelt namelijk een ander schrijfthema. De workshop wordt gegeven door Carla Scheepe-Belksma van Stichting van Broek tot Boek en zijn op  12, 19, 26 mei en 2 juni en starten om 15:00 uur in de Centrale Bibliotheek. De kosten per les zijn 2,50 voor leden en 5,- voor niet-leden. Haal je tickets hier: website.

Wil je alvast inspiratie?
Leen dan het boek: Hoe ik per ongeluk een boek schreef van Annet Huizing of koop het bij een van de boekhandels.