Speciaal voor de allerkleinsten organiseren Bibliotheek Rotterdam en Theater Zuidplein alweer de vijfde editie van het Peutertheater Festival van 31 januari t/m  11 februari. Met zes vrolijke, interactieve theatervoorstellingen en leuke activiteiten voor peuters.

Bibliotheektheater
In het Bibliotheektheater kun je kijken naar de volgende voorstellingen:

• Ssst! De tijger slaapt (2+) - Katiuscia Principato  (uitverkocht)
    wo 31 jan | 10:30 & 15:00 u |  v.a. € 7,50
    Tijger is jarig en al haar dierenvrienden zijn er ook. Maar ze slaapt en haar vriendjes willen haar niet wakker maken. Gelukkig heeft Kikker een idee!
    Na afloop: Zweef over Tijger heen en ontvang een vingerpoppetje.
  • Het circus is begonnen (2+) - Valentijn Productiehuis (uitverkocht)
    zo 4 feb | 15:00 u | v.a. € 7,50
    Het circus gaat beginnen! Applaus! Waarom gebeurt er niets? Wat is er aan de hand? Waar zijn de artiesten? In deze voorstelling komen alle dieren uit het circus tevoorschijn!
    Na afloop: Balanceer zelf in de Circusspeelplaats van Circus Rotjeknor.
  • AaiPet (2,5+) – BonteHond
    zo 11 feb | 14.00 & 16.00 u | v.a. € 7,50
    Twee goochelaars toveren bananen uit iPads, maar dan komt de truc in opstand! Een grappige voorstelling, zonder praatjes, met veel muziek, magie en beweging.
    Na afloop: Laat je kleurplaat tot leven komen in augmented reality.

Haal je tickets online of in de bibliotheken.

Theater Zuidplein
Bij Theater Zuidplein staan de volgende voorstellingen op het programma:

• Aangewaaid (2+) - Cie sQueezz
    do 1 feb | 10:30 u | v.a. € 8,50 |
    Er komen wonderlijke dingen aangevlogen. Het is alsof het verhaal zomaar komt aangewaaid… Zullen we samen muziek maken en dansen zodat het weer verder kan waaien naar een andere plek?
    Na afloop: Knutsel je eigen muziekinstrument, zo kun je thuis ook muziek maken.
  • Vaarwel (3+) - Malou van Sluis
     za 3 feb | 14:15 u | v.a. € 8,50
    Muzikale en avontuurlijke voorstelling over een zee van dromen. Over de vriendschap tussen een jongen en een walvis.
    Na afloop: Maak met behulp van een green screen een ansichtkaart van jouw bootreis.
  • Circus Tique (2+) - Theater Tique
    wo 7 feb | 10:00 & 14:30 u | v.a. € 5,-
    Tique heeft besloten circusartiest te worden, maar het gaat hem niet meteen goed af. Help jij hem zijn droom waar te maken?
    Na afloop: Knutsel een eigen mini-circus met daarin jouw favoriete circusartiesten.

Haal je tickets via www.theaterzuidplein.nl, de kassa van Theater Zuidplein of reserveer een plekje telefonisch: +31 (0)10 20 30 203

Heel graag tot ziens!