Op zaterdag 18 november presenteert uitgeverij Rorschach aan boord van het ss Rotterdam de tweede bundel van Derek Otte (Rotterdamse stadsdichter): TOFLOF. Het werk is de opvolger van Regelgeving, de debuutbundel van de Rotterdamse woordkunstenaar, die in 2015 verscheen.

Aan TOFLOF is 2,5 jaar gewerkt door Otte, die uiteenlopende gebeurtenissen, persoonlijke terugblikken, overpeinzingen en ervaringen optekende in persoonlijke, maatschappelijke, soms verdrietige en soms luchtige versjes en korte verhalen. Het thema, ‘tough love’, komt in vele variaties voorbij. Liefde is lastig, in alle vormen die ze kent.

Het volledige ontwerp van de cover en de binnenkant, alsmede alle illustraties in het boek, zijn verzorgd door Shon Price en Jerry Ronda. De (eind)redactie lag in handen van Manu van Kersbergen.

Erbij zijn?
De boekpresentatie van TOFLOF vindt plaats op zaterdag 18 november 2017, van 16:00 tot 18:00 uur aan boord van het ss Rotterdam. Decor voor een tof programma vormt de Grand Ballroom, waar het programma gepresenteerd wordt door Stephanie Afrifa. Artiesten die naast Derek Otte zullen optreden, zijn Rieneke Grobben, M. en Mavio Panzu. Daarna is er de gelegenheid tot aanschaf van TOFLOF en het laten signeren van de bundel.