Gruwelijk eng wordt het dit jaar tijdens de Kinderboekenweek van 4 t/m 15 oktober 2017. Met veel griezelige activiteiten bij de diverse vestigingen en natuurlijk het grote Kinderboekenweekfeest op 8 oktober in de Centrale Bibliotheek. Kom langs...als  je durft.

Enge monsters, heksen, spoken en zombies; het wordt een spannende Kinderboekenweek dit jaar en er is van alles te doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de voorstellingen Bart gaat griezelen in Feijenoord, WC Monster in Delfshaven of Spook onder je bed  in Charlois. Zelf aan de slag gaan kan bij de enge filmworkshop: Griezelen in je eigen spookhuis in IJsselmonde of de tekenworkshop door Julliette de Wit in Lombardijen en Helen van Vliet in Nesselande. En natuurlijk is er nog het grote Kinderboekenweekfeest op 8 oktober in de Centrale Bibliotheek. Met maar liefst 23 diverse griezelactiviteiten: film-, theater en tekenworkshops, een theatervoorstelling, schminken, knutselen en natuurlijk zijn er bekende schrijvers en illustratoren op bezoek: o.a. Tjibbe Veldkamp, Mies van Hout en Ingrid en Dieter Schubert.

Totaalprogramma
Dit is allemaal nog maar een kleine greep uit het programma van de Kinderboekenweek, dus kijk vooral even in onze agenda of flyer voor een totaaloverzicht.

Gratis
Leuk om te weten is dat alle activiteiten gratis zijn. Voor sommige heb je wel kaarten nodig. Welke? Ze staan met een *  in de flyer.

Wij wensen je een gezellige Kinderboekenweek toe!