Ken je de gratis haal- en brengservice van Bibliotheek Rotterdam? Bibliotheek aan Huis is er voor leden die fysiek niet in staat zijn om naar de bibliotheek te komen.

Een vrijwilliger komt op bezoek om te horen wat de leeswensen zijn en gaat vervolgens een keer in de maand naar de bibliotheek om de gebruiker van Bibliotheek aan Huis van boeken te voorzien.

Mevrouw Van Welzen (88) maakt al een aantal jaar gebruik van Bibliotheek aan Huis. UVV-vrijwilliger Wil Blom komt iedere maand met een stapeltje boeken bij haar op bezoek. “Ik vind het belangrijk dat mensen kunnen blijven lezen als ze dat willen. Het is toch verschrikkelijk als mensen graag lezen, maar zelf niet meer de boeken kunnen halen?”

Mevrouw Van Welzen is enthousiast over Bibliotheek aan Huis. “Wil kiest altijd de boeken voor mij uit. Ik houd van lezen, dus ik ben er heel blij mee.”

Meld nu iemand aan voor Bibliotheek aan Huis en ontvang een boekenbon van €10,-
Ken je iemand die geholpen zou zijn met Bibliotheek aan Huis? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 010-281 61 00.

Deze actie is geldig t/m 15 september 2017.