Voor het Kinderboekenweekfeest op 8 oktober aanstaande zijn we op zoek naar vrijwilligers. Help jij ons mee? Geef je dan voor 8 september op via onderstaand formulier.

Op zondag 8 oktober 2017 is het weer tijd voor het Kinderboekenweekfeest. Van 12.00 tot 17.00 uur wordt de Centrale Bibliotheek omgetoverd tot één groot feestterrein met activiteiten rondom het thema van de Kinderboekenweek 2017: Gruwelijk eng! Er zijn diverse workshops en activiteiten en natuurlijk komen er bekende kinderboekenschrijvers en illustrators langs! Wat dacht je bijvoorbeeld van Tjibbe Veldkamp, Mies van Hout en Ingrid en Dieter Schubert?

Hulp gezocht!
Om het Kinderboekenweekfeest tot een succes te maken hebben we je hulp hard nodig! Denk bijvoorbeeld aan schminken, assisteren bij de workshops, het begeleiden van schrijversoptredens, meehelpen bij de garderobe, knutselen en tal van andere activiteiten. Alle diensten zijn deze dag van 11:00 tot 17:30.

Wat krijg je er voor terug?

• Een hele gezellige middag;
  • Ervaring tijdens een grootschalig evenement;
  • Een T-shirt;
  • Een lunchpakket;
  • Een presentje.

Help jij ons mee? Meld je dan voor 8 september aan via onderstaand formulier. Wij kijken uit naar je deelname!

Voornaam:*
vergeet je voornaam niet

Achternaam:*
vergeet je achternaam niet

Geboortedatum:*
vergeet je geboortedatum niet

(Mobiel) telefoonnummer:*
vergeet je telefoonnummer niet

vergeet je e-mail niet

Straat + huisnummer:*
Vergeet je straat niet

Postcode:*
Vergeet je postcode niet

Plaats:*
Vergeet je plaats niet

Maat T-shirt:*
vergeet je maat niet

Vegetarisch?*
Ongeldige invoer

Heb je eerder meegeholpen bij het Kinderboekenweekfeest?*
vergeet deze vraag niet

Welke activiteiten hebben je voorkeur? Kies er minimaal drie. (we kunnen helaas niet garanderen dat je voorkeur gerealiseerd wordt)*

vergeet deze vraag niet

Heb je ervaring in het werken met kinderen?*
Vergeet deze vraag niet

Zo ja, wat voor ervaring?
vergeet deze vraag niet

Vind je het leuk om vaker mee te helpen met jeugdactiviteiten in de bibliotheek?*
vergeet deze vraag niet

Alle vragen met een (*) zijn verplicht.