Hoera! We hebben inmiddels genoeg vrijwilligers voor het Kinderboekenweekfeest. Net te laat? Schrijf je dan in voor de wachtlijst en misschien help je 8 oktober toch mee.

Op zondag 8 oktober 2017 is het weer tijd voor het Kinderboekenweekfeest. Van 12.00 tot 17.00 uur wordt de Centrale Bibliotheek omgetoverd tot één groot feestterrein met activiteiten rondom het thema van de Kinderboekenweek 2017: Gruwelijk eng! Er zijn diverse workshops en activiteiten en natuurlijk komen er bekende kinderboekenschrijvers en illustrators langs! Wat dacht je bijvoorbeeld van Tjibbe Veldkamp, Mies van Hout en Ingrid en Dieter Schubert?

LET OP! We hebben inmiddels genoeg aanmeldingen ontvangen. Hierdoor kunnen we niet meer garanderen dat je ingedeeld wordt en kom je op een wachtlijst terecht als je het onderstaande formulier invult. Je kunt dan opgeroepen worden om mee te helpen als veel vrijwilligers (last-minute) afzeggen.

Ben je een student van de Thomas More Hogeschool? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voornaam:*
vergeet je voornaam niet

Achternaam:*
vergeet je achternaam niet

Geboortedatum:*
vergeet je geboortedatum niet

(Mobiel) telefoonnummer:*
vergeet je telefoonnummer niet

vergeet je e-mail niet

Straat + huisnummer:*
Vergeet je straat niet

Postcode:*
Vergeet je postcode niet

Plaats:*
Vergeet je plaats niet

Maat T-shirt:*
vergeet je maat niet

Vegetarisch?*
Ongeldige invoer

Heb je eerder meegeholpen bij het Kinderboekenweekfeest?*
vergeet deze vraag niet

Welke activiteiten hebben je voorkeur? Kies er minimaal drie. (we kunnen helaas niet garanderen dat je voorkeur gerealiseerd wordt)*

vergeet deze vraag niet

Heb je ervaring in het werken met kinderen?*
Vergeet deze vraag niet

Zo ja, wat voor ervaring?
vergeet deze vraag niet

Vind je het leuk om vaker mee te helpen met jeugdactiviteiten in de bibliotheek?*
vergeet deze vraag niet

Alle vragen met een (*) zijn verplicht.