Rotterdam

De Centrale Bibliotheek is op maandag 15 mei de hele dag gesloten in verband met de huldiging van Feyenoord.

Vanwege de drukte op de Coolsingel kan de huldiging ook gevolgd worden op een groot beeldscherm op de Binnenrotte, het plein voor de Centrale Bibliotheek. Ook op dit plein wordt een grote menigte verwacht waardoor de Centrale Bibliotheek slecht of niet bereikbaar is. De Centrale Bibliotheek zal daarom op maandag 15 mei de gehele dag gesloten zijn.

Materialen die op 15 mei moeten worden ingeleverd of afgehaald, worden automatisch met een week verlengd. De Centrale Bibliotheek is op maandag 15 mei online en telefonisch bereikbaar tot 17.00 uur. Voor alle andere vestigingen gelden de reguliere openingstijden.

De Centrale Bibliotheek is ter compensatie op zondag 11 juni extra geopend.

Foto: AD