Rotterdam

We bieden van alles aan in de bieb, maar wat wil jíj nou eigenlijk? We need you! Meiden tussen de 15 en 22 jaar.

Ben je vaak in de bibliotheek te vinden om er te studeren of te chillen, voor de activiteiten, workshops of events? Waar je ook voor komt, er is altijd genoeg te doen in de bieb. Maar het kan altijd leuker en daarvoor hebben we jou nodig! Dus ben jij een jonge meid tussen de 15 en 22 jaar en heb jij een leuk idee om de bieb samen met ons (nog) leuker te maken? Bijvoorbeeld door mee te denken over de inrichting van de jongerenvloer of een ander idee waarover jij van mening bent dat de bieb dat echt moet doen? Denk dan met ons mee op het dakterras van Bistro Bar onder leiding van Evita de Roode op donderdag 30 maart! Wij zorgen voor eten, drinken én goodies!

Neem dus gezellig al je vriendinnen mee en meld je aan bij Nadia via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

• Wanneer: 30 maart
  • Hoe laat: 17.00 - 19.00