Met je baby op schoot een boekje ontdekken is leerzaam. Maar, hoe begin je? Kom samen met je baby naar onze maandelijkse Boekstartbijeenkomsten voor tips. We starten op 1 februari en toegang is gratis.

Voorlezen, je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. En het is ook nog eens heel goed voor jou en je baby.  Het stimuleert namelijk de taal- en spraakontwikkeling van je kind en verhoogt de concentratie. Zo blijkt uit onderzoek. Allemaal zaken waar je baby een leven lang plezier van heeft. Maar hoe start je met voorlezen? Welke boeken kies je uit? Tijdens 'Slimme baby's' geven we je tips, lezen we voor en  zingen we samen liedjes. Ook geven we je informatie over de BoekStart-collectie en is er tijd om ervaringen uit te wisselen met andere ouders. Dit allemaal onder het genot van een kopje koffie of thee.

Lekker praktisch
Het geeft overigens niets als uw baby slaapt of rondkruipt. Er is ruimte om te voeden, verschonen en je buggy te parkeren.

Wanneer, waar?
Kijk  in de agenda om te zien wanneer er een Boekstartbijeenkomst gepland staat.

Over Boekstart
Boekstart is een landelijk programma dat kinderen van 0 tot 4 jaar en hun ouders van boeken laat genieten. Meer weten over Boekstart, lees dan hier verder...