Rotterdam

Lid van Bibliotheek Rotterdam? Dan kun je met onze gratis Wise app bibliotheekzaken regelen op je tablet en mobiele telefoon!

Met onze app kun je gebruikmaken van alle faciliteiten van Mijn Menu en de catalogus. Zo kun je:

• titels zoeken;
  • reserveren en verlengen;
  • zien wat je in huis hebt;
  • inleverdata checken;
  • aanwinstenoverzichten bekijken;
  • (persoonlijke) lees- en luisteradviezen krijgen én
  • recensies van anderen lezen.

Extra service
Wil je bericht krijgen als je materialen moet inleveren of reserveringen kunt ophalen? Dat kan op verschillende manieren. In de Wise app kun je het allemaal instellen. Om gebruik te maken van deze service ga je in de app naar: Instellingen > Kies Berichtvoorkeuren> Inleverattentie en dan maak je daar je keuze. Bij ‘Reserverings(ophaal)bericht’ doe je hetzelfde. Vergeet niet daarna je keuze op te slaan. Je kunt ook pushmeldingen ontvangen. Dat stel je in via Instellingen> App-instellingen > Push-notificatie. Klaar? Je ontvangt nu berichtjes via je app!*

Download Wise app nu!
Gebruikmaken van Wise app? Downloaden gaat gemakkelijk en snel. Kies voor iOS of Android en download de app met één druk op de knop. Het enige wat je nog hoeft te doen is ‘Bibliotheek Rotterdam‘ selecteren en je inloggen met je inloggegevens van Mijn Menu. Je maakt nu gebruik van alle mogelijkheden van de Wise app!

*Om pushberichten te ontvangen moet je aangemeld blijven in de Wise app. Klik dus niet op ‘Afmelden’! Bovendien moet je in je telefoon toestaan dat de Wise app pushberichten mag versturen.